MANİSA / ALAŞEHİR - Kozluca İlkokulu

Kozluca İlkokulu

Kozluca Köyü Alaşehir / Manisa
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Yasamayi, hayati, insanlari, dogayi seven ve koruyan, Dünyayi izleyen ve dünyaya açilmayi hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalismalara açik, ezbere dayanmayan, ögrenme istegi kazanmis, Yabanci dili bir araç kabul ederek üst düzeyde ögrenme istegi duyan, Özgür düsünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Bir üst öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri tutum ve davranışları kazanan. Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getiren, bireyleri özveriyle, özenle yetiştirmektir.
09.00-14.40
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
ingilizce
ÖĞRETMENLER KENDİ İMKANLARIYLA GİDİŞ-GELİŞ YAPIYORLAR.
Kozluca Köyü ALAŞEHİR -MANİSA
İl merkezine 111 km, ilçe merkezine 8 km